Zoek

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 
 Inschrijving
De inschrijving voor het volgen van lessen verplicht u tot het vooruit betalen van het lesgeld.
De mogelijkheden zijn:
– Automatische incasso op de 1e van de maand
– Per kwartaal met ontvangen factuur, betaald vóór aanvang van de lessen
– Per heel seizoen met 10% korting

Bij betaling met factuur brengen wij u  €5,- administratiekosten in rekening. Indien de automatische incasso niet lukt krijgt u een betalingsherinnering met €5,- administratiekosten. Indien het lesgeld niet op tijd betaald is kunnen wij de leerling niet toelaten tot de lessen. 

Bij de inschrijving brengen wij eenmalig €10,- inschrijfgeld in rekening.

RDC Studios heeft toestemming om beeld- en geluidsmateriaal te gebruiken voor promotiedoeleinden, flyers, posters, website en social media. 

RDC Studios is niet aansprakelijk voor schade aan of vermissing van spullen. 


Lesgeld

Het lesgeld wordt per maand berekend over een kalenderjaar (1 januari t/m 31 december). Dit is voor 11 maanden i.v.m. sluiting tijdens de zomervakantie. 


Vakanties

RDC Studios is gesloten gedurende de basisschoolvakanties. De vakantieplanning treft u aan op onze website. Ook op www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/schoolvakanties


Opzegging

De lessen kunnen worden opgezegd door het invullen van het uitschrijfformulier. Het opzegtermijn is een maand. Het uitschrijfformulier dient vóór het einde van een maand ingeleverd te worden bij de balie in de studio en dan wordt de leerling aan het eind van de volgende maand uitgeschreven en de eventuele incasso verwijderd.