Zoek

Over ons

Over ons

Welkom bij RDC Studios Assendelft

Ruim 45 jaar geleden startte Truus van Duijn Dansstudio 2 op. Sinds 5 september 2022 heeft zij het stokje overgedragen aan Rick Wingelaar, die RDC Studio’s heeft opgericht. De dansschool werd een nieuw leven ingeblazen. Een nieuwe danszaal, een frisse blik op de danswereld, gave danslessen en toffe workshops! RDC Studio’s is verjongd, vernieuwd en verhuisd. Natuurlijk wordt de jarenlange ervaring van Dansstudio 2 meegenomen.

Bij RDC Studios worden lessen aangeboden in diverse dansstijlen en op verschillende niveaus. De lessen staan onder leiding van getalenteerde, enthousiaste docenten met een passie voor dans en lesgeven. Met oog voor detail en een connectie met de jeugd proberen ze de groep en het individu naar een hoger niveau te brengen. Plezier en respect voor elkaar staan hierin centraal.

RDC Studios heeft meerdere demoteams en selectieklassen om een zo hoog mogelijk niveau na te streven. Maar belangrijker nog: iedereen heeft plezier in dansen en mag hier zichzelf zijn! Dit zijn precies de kenmerken die RDC Studios naleeft:

kwaliteit, vrijheid en plezier.

Ons Docententeam

DSC05228

Rick Wingelaar

Eigenaar
Docent

Rick Wingelaar is op 7 jarige leeftijd begonnen met dansen bij Dansstudio2. Hij groeide uit tot crewlid van het succesvolle Hiphop wedstrijdteam “Royal Flush Gang”. Bij verschillende dansscholen/basisonderwijs heeft hij veel lessen/workshops gegeven meestal in de stijlen Break en HipHop.

Rick is afgestudeerd aan het CIOS Haarlem waar hij in verschillende sporten is gaan lesgeven. Denk hierbij aan FreeRunning, Breakdance, Turnen, Skiën, Surfen en Beachvolleybal.

Sinds 3 september 2022 is hij de eigenaar van RDC studios, waar hij van zijn jeugdpassie zijn werk heeft kunnen maken.

In zijn lessen staan creativiteit, passie en plezier centraal.

Docenten

Iris Verdonk is afgestudeerd actrice/theatermaker. Naast zelf acteren , theatermaker, zingen en dansen , heeft ze ook een passie voor lesgeven. Vanaf haar 8ste volgt ze zelf al musical lessen. Na de middelbare school is ze haar droom gaan volgen ; een opleiding tot actrice! Op het toneel staan doet ze met veel plezier. Iris zou graag datzelfde plezier willen delen met haar leerlingen. In iris haar lessen staan acteren , zingen en dansen centraal om de fantasie en creativiteit weer te stimuleren. Het belangrijkste vindt ze dat je doet waar je gelukkig van wordt. Iets wat Iris de leerlingen graag mee wilt geven.

Ania Doornebos danst sinds haar 13e in verschillende stijlen waaronder HipHop, Afro en House. Ania heeft veel freestyle ervaring en meegedaan met een aantal battles. Later besefte ze zich dat ze haar passie aan anderen wilde meegeven door les te geven. Ze leert haar leerlingen elke week haar choreo’s aan en vind het gevoel tijdens de lessen centraal staan.

Jennifer Grondman danst sinds haar 10e en heeft in 2022 haar opleiding voor Allround danseres en choreograaf afgerond, bij Pact+.

Door haar gedrevenheid voor dansen, geeft ze dit graag door aan anderen. Zodat haar leerlingen ook hiervan kunnen genieten.

Jullie kunnen haar vinden in zowel de lessen van kleuterdans, Klassiek Ballet en Modern.

Onze gallerij